Over ons

Het familiebedrijf, welk van oorsprong een groothandel in papierwaren en verpakkingsmaterialen was, is ontstaan in Beerse anno 1955 en is in 1983 overgegaan in handen van onze huidige zaakvoerders Gautier August en Daniels Ingrid.

Sinds 1984 heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een familiaal productiebedrijf van papierwaren voor diverse verpakkingen en sinds 1990 zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren op de productie van papieren servetten, placemats, tafelpapier en andere horecabenodigdheden.

Vanaf 1996 wordt de huidige zaakvoerder bijgestaan door zijn zoon Tom, welke sedert 2012 de dagdagelijks leiding op zich neemt. Door deze intreding is de toekomst van het bedrijf voor de volgende generatie verzekerd.

De productie is sinds enkele jaren haast volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij ons profileren als de grootste der familiebedrijven in België op het vervaardigen van servetten en placemats. Daar wij nog steeds een familiebedrijf zijn wordt er een zeer groot belang gehecht aan klantenbinding, kwaliteit en service welke in de dag van vandaag steeds belangrijker worden.

Vanwege ons recent machinepark zijn wij ook in de mogelijkheid om aan uw behoeften te voldoen en wij hopen U daarvan mogen overtuigen in het vervolg van deze site.

Hoe werken wij ...

De werkwijze van Gautier-Intocel is meer dan een leverancier van kwaliteitsproducten. Horecagroothandels hebben behoefte aan een partner die meedenkt, die weet wat er in de HoReCa speelt en met doeltreffende oplossingen komt.

Zo'n partner is Gautier-Intocel zonder meer. Op uw wenken bediend! Bij Gautier-Intocel worden de bestellingen 5 dagen per week bezorgd. Maar het is ook mogelijk om de producten af te halen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw bestelling 1 dag op voorhand doorgeven aan onze medewerkers. Afhalen kan ook 5 dagen per week. Kijk voor de actuele openingstijden op de contactpagina.

Uw wens voorop Gautier-Intocel hecht grote waarde aan de inhoud van het assortiment. Het bedrijf houdt de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, zodat het assortiment enkel uit producten bestaat waar u iets aan heeft. Klanten hebben zelf echter ook invloed op de samenstelling van het assortiment. Zij moeten immers kunnen vinden wat hun cliënteel nodig heeft. Zijn de gewenste artikelen niet aanwezig, dan doet Gautier-Intocel er alles aan om ze te ontwikkelen en te produceren.

Want het assortiment is niet alleen breed en compleet, maar vooral afgestemd op de wensen van de klanten. Gaande van servetten voor snackbar, brasserie, klasse restaurant tot luchtvaart, of het nu servetten 4de vouw, 8ste vouw, bestekservetten of dispenserservetten betreft. Wij hebben het allemaal. Ook placemats, tafelpapier, tafellopers, druppelvangers, dit alles is ook mogelijk te personaliseren.

Een speciaal aangestelde adviseur denkt met u en ons mee en adviseert over de mogelijkheden.

Image Gallery

QR contact

QR Gautier-Intocel

SCAN TO CONTACT

 

Contact Us

Gautier-Intocel bvba
Toekomstlaan 11
2340 Beerse (Belgium)
+32-(0)14 61 23 67
+32-(0)14 61 30 33
info@gautier-intocel.com