05 February 2014 ***** NIEUW *****

Servetten Point 2 Point "premium linen feel"

De Point 2 Point servetten zijn de ideale keuze voor restauranthouders, hoteliers en cateraars welke een betere indruk willen maken dan met een 2-laags servet, maar toch niet te veel wensen te betalen?

Kies dan voor de revolutionaire Point 2 Point servetten: 2x dikker en zachter dankzij de luchtkussentjes. De Point 2 Point structuur zorgt voor een linnen look & feel. Deze "premium linen feel" servetten zijn stevig, uiterst absorberend, mooi te vouwen en standaard verkrijgbaar in een uitgebreid gamma kleuren in de formaten 20, 25, 33 en 40 cm, en sinds kort ook verkrijgbaar als 40 cm 8vouw.. De 20 cm servetten kunnen tevens perfect dienst doen als druppelvanger én cocktail servet. Al onze kleuren uit het standaard gamma zijn ook in Point 2 Point verkrijgbaar op bestelling.


Personaliseer uw zaak met een eigen bedrukking door middel van een logo, slogan, qr code ... en creëer hiermee een extra communicatie-mogelijkheid met uw gasten. Het is een opvallende en originele manier om de aandacht te trekken. Bedrukking is mogelijk tot 2 kleuren en de servetten alsook de drukinkten zijn geheel food contact safe. Gedurende 2014 zullen alle huidige drukwerken uit het standaard gamma voor dezelfde prijs per 1000 stuks omgezet worden naar de Point 2 Point kwaliteit, alsook nieuwe drukwerken kunnen hiervan genieten. Informeer naar al onze mogelijkheden!

Voor meer informatie over de Point 2 Point servetten, neem contact op met 014-61 23 67 of kijk op www.gautier-intocel.be , of wenst u stalen van de Point 2 Point servetten en test het product zelf, stuur een e-mail naar: sales@gautier-intocel.be


Servetten Point 2 Point 1/4 vouw "premium linen feel"

 

Servetten Point 2 Point 1/8 vouw "premium linen feel"

 

 

 

 

 

 

 


 

Image Gallery

QR contact

QR Gautier-Intocel

SCAN TO CONTACT

 

Contact Us

Gautier-Intocel bvba
Toekomstlaan 11
2340 Beerse (Belgium)
+32-(0)14 61 23 67
+32-(0)14 61 30 33
info@gautier-intocel.com